Deprimerande

Nu är det bara 8 veckor kvar tills WDGO går av stapeln i Västervik, och helgen innan dess är det Fly Disc Open i Folkparken, Norrköping. Men med 40-50 cm snö i snitt här i Linköping så känns det lite deprimerande, blir ju inte mycket till riktigt träning inför WDGO i år.

Men det är bara att bita ihop och sätta upp den portabla korgen i lägenheten och träna 6-7 meters puttarna i hallen. Sedan kan man ju ta med den ut och och träna lite inspel på baksidan. Ja mitt fina grönområde på baksidan är ännu tuffare just nu då man har valt att dumpa en stor hög med snö. Men detta kan ju innebära att jag kan ställa korgen lite besvärligt och sedan få träna på inspel och putt både uppför, nerför och med en slänt bakom korg.
Så vem vet, kanske man kan få ordentlig träning på inspel och putt ändå. Sedan får utkasten komma som de kommer inför dessa två tävlingarna. Det kommer ju vara lika för de flesta av oss då det är mycket snö i större delen av landet.

//Daniel

Kommentarer
Postat av: Dan #38476

Det är nog många Discgolfare som är trött på snön.

2010-03-17 @ 19:30:10
Postat av: Martin Rasch

Vi kör vår vintertour för fullt här uppe. Näst sista deltävlingen gick förra helgen i Hästhagen, Örebro. Ca 60 cm snö över hela banan, blötsnö dessutom. Gissa om man var slut efter 27 hål! Hur mycket snö kan det vara i Västervik, hinner den ens smälta bort till WDGO?

2010-03-18 @ 17:43:24
Postat av: Torbjörn Ferm

Veckotävlingspremiär igår i ett snöfritt Malmö med 30 deltagare. Imorgon drar de igång i Helsingborg. Våren är här :-)

2010-03-30 @ 12:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0