Uppladdning inför SM

Hej igen, hoppas ni inte har tröttnat efter nästan 11 månaders tystnad.
Tänkte försöka köra igång igen lite smått och då är det väl dax att sammanfatta året så här långt.

Året började väl i april och då med att jag hade uppgraderat halva väskan med 'nya' discar. 16 av 22 discar var nya för året (dock var det inte mer än 4 nya modeller ;)
Rundorna var bättre än när jag slutade fjolårssäsongen och 'topparna' oftare. Dock lite mycket humörsspelande i Rydskogen och på Habo FGB. Kanske för att man vet vad man måste göra och när det falerar så blir man lite kinkig.

Men för att sammanfatta året så kan jag sammanställa mina erfarenheter/resultat från årets tävlingar så här långt.

  • DNT i Örebro, nytt PB i rating med en 917 runda och snittade på 904 (45 över fjolårets rating).
  • Habo Open, spelade inte bra och då ingen rating har uppdaterats kan jag inte säga om det var som det brukar eller inte. Dock fanns det mycket att hämta här, minst 5-6 enkla på varje runda och mer om man spelat lite bättre.
  • 360 Open i Falköping så gör jag även här + på ratingen även om ena rundan var precis under min aktuella.
  • Oskarshamn spelade jag ok på och det visar ratingen 867 på andra rundan, inget på första ännu (borde vara 900+).
  • John Bauer open spelade jag mycket sämre på och tog onödiga fyror och pliktkast för OB. Fattar inte vad det är med mig och den banan, visst är det vatten men de är inte i spel på mer än 2 av hålen för mig. Skärpning om ratingen skall höjas rejält.

Dock har detta gett en snittrating för årets tävlingar på 888 och det är ändock en rejäl höjning. Får bara se till att hålla i det på Rudan nästa helg och även i de kommande endagars som jag förhoppningsvis hinner med under året.


Vi höres under/efter nästa helg
Discgolfaren

RSS 2.0